Hürriyet

14 Şubat 2017 Salı

Gecelik mi arıyorsunuz? Size bir önerim var...

Evde konforlu ve rahat olabilmek hemen hepimizin en sevdiği şeylerden. Özellikle başta annelerimiz olmak üzere biz kadınların en çok rahat ettiği ev kıyafetlerinden biri de hiç kuşkusuz penye gecelikler. Evdeki kurtarıcımız olan bu konforlu parça için size bir adres önerisinde bulunmak istiyorum. Özellikle bu soğuk mu soğuk günlerde dışarıda gezmek çok zorlayıcı olabiliyor. Özellikle de günlük iş temponuz yüksekse. 





Bu nedenle ben pek çok kişi gibi son dönemde bu tip alışverişlerimi internette yapmaya çalışıyorum. Bu sayede zamandan da tasarruf ediyorum. İnternette gezinirken karşıma çıkan ifondi'deki penye geceliklerle sizleri de tanıştırmak istiyorum. Pamuklu kumaştan üretildikleri için daha sağlıklı ve yumuşak olan bu ürünle hem evde hem de uyurken çok daha mutlu çok daha özgürüm. 

Aynı zamanda gecelikler tüm gece üzerimizde olacağından kaliteli kumaşlardan üretilmiş takımların tercih edilmesi sağlık ve rahatlığımız açısından büyük önem taşıyor. Kalitesiz kumaş ve zararlı ucuz boyalar kullanılarak üretilen iç giyim ürünlerinin uzun vadede çeşitli cilt sorunlarına sebebiyet verdiğini unutmamamızda fayda var.  Penye gecelik seçiminin oldukça önemli olduğunu da hatırlatmak da fayda var; bedeninize uygun modelleri seçerseniz kendinizi çok daha sağlıklı hissettiğinizi fark edeceksiniz. Penye gecelikler ile aynı zamanda geceleri çok daha rahat uyursunuz.

Gündüz - gece bize en çok eşlik eden parça olan penye geceliklere istediğiniz renk ve baskı modelini uygun satış fiyatı ve geniş ürün yelpazesi ile ifondi'den ulaşabilirsiniz. Benim tercihim uzun kollu modelleri olsa da özellikle ince askılıyı seven hemcinslerimde site üzerinden bu modellere de ulaşabilirler.  Üstelik kapıda ödeme fırsatından da yararlanabilirsiniz. Yaşasın konfor yaşasın huzur :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder